• CÍM:

    Árpád utca 83., Zenta

  • TELEFON:

    +381 (0)24 811 412

Köszöntő

Tisztelt Látogató!
Köszöntjük a Petőfi Sándor Általános Iskola honlapján!

„Az iskola dolga, hogy megtaníttassa velünk, hogyan kell tanulni, hogy felkeltse a tudás iránti étvágyunkat, hogy megtanítson bennünket a jól végzett munka örömére és az alkotás izgalmára, hogy megtanítson szeretni, amit csinálunk, és hogy segítsen megtalálni azt, amit szeretünk csinálni.”

( Szent-Györgyi Albert )

Honlapunkon igyekszünk tájékoztatást adni az iskolánkban folyó tevékenységekről. Remélem, mindenki megtalálja a számára szükséges információt.

Véleményünk szerint az iskola feladata, hogy felkeltse a tanulók érdeklődését, és megtanítsa őket rácsodálkozni az élet mélyebb összefüggéseire.

Alapvető az az emberi tapasztalat, hogy valódi eredményt csak komoly és kitartó munkával lehet elérni.

Ez az iskola azt is tudja, hogy legfontosabb feladata felkészíteni tanulóit az élethosszig tartó tanulásra.

Kedves Diákok!

Nem egyszerű feladat vár rátok. Nektek is fel kell készülni tudásotok gyarapítására, fejlesztésére. A ti munkátok mellett a pedagógusok és szülők sok-sok fáradozása remélhetőleg meghozza majd a gyümölcsét.

Tisztelt Szülők! Kedves Kollégák!

A sikeresebb munka érdekében feltétlenül számítok a kollégákra, szülőkre és természetesen a diákságra is. Bízom az összefogásban, hiszen eredményesek akkor lehetünk, ha közös a cél és közös az akarat.

Kívánom, hogy gyűjtsön minél több információt rólunk a honlapunkon, s ha felkeltettük érdeklődését, arra biztatom, látogasson el hozzánk személyesen is!

 

Tisztelettel
Gordán Kolos, Igazgató