• CÍM:

    Árpád utca 83., Zenta

  • TELEFON:

    +381 (0)24 811 412

Fontos információ

Beiratkozás az első osztályba

    2020.06.06

Feltöltő:
Tóth Norbert

Tisztelt Szülők!

Köszönjük, hogy iskolánkat megtisztelik bizalmukkal, és gyermeküket a Petőfi Sándor Általános Iskolába szeretnék íratni.

A koronavírus-járvány miatt kialakult helyzetre való tekintettel az idén gyermeküket előre meghatározott időszakban tudják első osztályba íratni. Az Oktatási Minisztériumtól kapott értesítés szerint amennyiben elektronikus úton időpontot foglalnak az iratkozás céljából, május 28-tól elérhetővé válik az a szolgáltatás, mely a leendő elsős gyermekek iratkozásának elektronikus időpontfoglalására és a gyermek felmérésére vonatkozik az általános iskolában. Ez a szolgáltatás 2020. május 28-tól július 10-ig lesz elérhető, az iratkozás időpontja június 1. és július 20. között történik.

Fontos tájékoztatás:

Az első osztályba induló gyermekek számára kötelező az orvosi vizsgálatról szóló bizonylat. Tisztelettel kérik, hogy az orvosi bizonylatot legyen szívesek beszerezni az iratkozás időpontjáig.

Fontos tájékoztatás:

Ebben az évben az orvosi bizonylaton kívül (mely nem lehet 2020. március 16-tól korábbi) nem kell más dokumentumot mellékelni az iratkozáshoz, a szükséges dokumentumokat elektronikus úton hivatalosan szerzi be az oktatási intézmény.

További tájékoztatást munkanapokon 9 és 12 óra között kaphatnak a 024/811-412-es telefonszámon.

Sikeres, eredményes iskolakezdést kívánunk!

Igazgató
Gordán Kolos